Tekstgrootte: Voorkeuren

30-07-2015Behandeling na een beenamputatie

Behandeling na een beenamputatie

Elk jaar zijn er in Nederland vele honderden mensen bij wie vanwege een slechte doorbloeding, diabetes of andere oorzaak een deel van het been moet worden geamputeerd. Dit is een ingrijpende ingreep. De ziekenhuisbehandeling is klaar als de wond is genezen en de patiënt naar huis mag gaan.

Maar met één been ziet de wereld er opeens heel anders uit: door een amputatie is het leven in praktische en in emotionele zin drastisch veranderd. Gewone dagelijks dingen als staan of lopen kunnen niet meer, een deel van het huis is opeens onbereikbaar geworden door een trap, enzovoort.

RMC Groot Klimmendaal is met specialistische kennis en faciliteiten uitgerust om patiënten met een beenamputatie te revalideren.

Lees meer over onze behandeling in onze vernieuwde folder. Of bekijk de film waarin een cliënt, die een beenamputatie heeft ondergaan, laat zien hoe het is om te leven met een prothese.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook