Tekstgrootte: Voorkeuren

22-08-2018Beeldschermen in Ede en Apeldoorn

Beeldschermen in Ede en Apeldoorn

Onlangs hebben wij op de locaties Arnhemseweg in Apeldoorn en het ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede beeldschermen met digitale informatie opgehangen. In Ede is het beeldscherm te vinden in de wachtruimte op de afdeling, in Apeldoorn in de hal van het gebouw.

Op deze beeldschermen worden patiënten digitaal geïnformeerd over onder andere nieuws, activiteiten en praktische zaken. Ook kunnen de beeldschermen worden ingezet voor het laten zien van lokale mededelingen.

Op de locatie Heijenoordseweg in Arnhem zijn deze beeldschermen al langer te vinden bij de ingang van het gebouw en in de verschillende wachtruimtes. Ook op de overige locaties gaan we de komende tijd de mogelijkheden onderzoeken voor het plaatsen van beeldschermen.

Beeldscherm Ede
Beeldscherm in de wachtruimte in Ede
Beeldscherm Apeldoorn 2
Beeldscherm in de hal in Apeldoorn

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook