Tekstgrootte: Voorkeuren

25-04-2018Artikel over oncologische revalidatie

Artikel over oncologische revalidatie

Woensdag 25 april is een artikel over oncologische revalidatie bij Klimmendaal verschenen in de bijlage Continuïteit van zorg bij de Volkskrant.

In het artikel vertellen onder andere Astrid Jongerden (manager Zorg) en Marieke Kool (revalidatiearts) over de samenwerking met het ziekenhuis Rijnstate en het programma dat samen ontwikkeld is, gericht op patiënten met kanker. Zo vertelt Jongerden: "We bieden een programma op maat van twaalf weken, waarbij allerlei zorgverleners betrokken zijn. De revalidatiearts en de patiënt stellen dat samen door te kiezen uit diverse modules."

Deze week is de tweede groep patiënten bij Klimmendaal in Arnhem begonnen aan de oncologische revalidatie.

Wilt u het artikel lezen? Download het artikel dan hier. De gehele bijlage is hier te lezen.
Wilt u meer informatie over het revalidatieprogramma? Kijk dan hier.

De bijlage waarin het artikel staat is een onafhankelijke bijlage van Pulse Media Group.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook