Tekstgrootte: Voorkeuren

10-04-2015Arbeidsrevalidatie op de cover van AD Visie

Arbeidsrevalidatie op de cover van AD Visie

Het vakblad voor arbeidsdeskundigen, AD Visie, heeft in het aprilnummer ruim aandacht besteed aan arbeidsrevalidatie. Onze afdeling Zintens heeft hier samen met vier andere revalidatiecentra een bijdrage aan geleverd.

Uitzieken of aan het werk?
In het aprilnummer van AD Visie kunt u artikelen lezen over onder andere het belang van arbeidsrevalidatie en de struikelblokken die er nog zijn. Daarnaast worden professionals die werkzaam zijn in de arbeidsrevalidatie geportretteerd, waaronder Ap Hilhorst van Zintens.
Klik hier om de artikelen te lezen in PDF formaat.

Afdeling Zintens
Zintens is onderdeel van RMC Groot Klimmendaal en begeleidt mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Werk vormt voor veel mensen een belangrijk onderdeel van hun leven. Wanneer er door ziekte of een ongeval verandering ontstaan, kan werk minder vanzelfsprekend zijn. De afdeling Zintens geeft daarbij ondersteuning, van onderzoek naar het huidige functioneren van de cliënt en de (terugkeer)mogelijkheden in hun werk, tot begeleiding op de werkplek zelf. Meer informatie over Zintens leest u via www.zintens.nl.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook