Tekstgrootte: Voorkeuren

27-10-2017'Als de neus op gaat, dan is Pom aan'

'Als de neus op gaat, dan is Pom aan'

Afgelopen maandag (23 oktober 2017) is er in Koffietijd een item geweest over de CliniClowns. De filmploeg heeft een dagje meegekeken met CliniClown Pom op Klimmendaal. In het item wordt verteld hoe Ellen ter Braak CliniClown is geworden, hoe ze Pom wordt en hoe haar dag eruit ziet.

Heeft u het item gemist of wilt u het nogmaals zien? Bekijk het item hier.

Wat doen de CliniClowns?
Klimmendaal in Arnhem werkt samen met Stichting CliniClowns. De clowns zijn op structurele wijze betrokken bij trajecten van het Expertisecentrum Kinderen & Jongeren. De CliniClowns werken met name samen met kinderfysiotherapeuten bij de poliklinische en klinische behandelingen van kinderen.

De fysiotherapeuten zijn enthousiast over de samenwerking, omdat het contact een aantal behandelingen vergemakkelijkt. Het zelfvertrouwen van kinderen vergroot vanwege het contact met de CliniClowns. Verder creëren de clowns een positieve sfeer op de afdeling.

Ga voor meer informatie over Stichting CliniClowns naar hun website. Daarnaast ziet u op deze pagina een voorbeeld van hoe de CliniClowns de revalidatiebehandeling kunnen aanvullen voor jonge patiënten.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook