Tekstgrootte: Voorkeuren

30-09-2016Afsluiting actiemaand Steptember

Afbeelding: Jeffrey

Bij Klimmendaal locatie Het Kroonpad in Apeldoorn is Steptember vanmiddag feestelijk afgesloten met een Steptocht: een speurtocht met actieve opdrachten, zoals een step-estafette en dance moves. Maar liefst 12 teams deden op deze locatie mee met de actiemaand Steptember.

Leerling Jeffrey (9 jaar) is een van de meest fanatieke deelnemers van Het Kroonpad:

Voetballen, buitenspelen, gymmen en lekker struinen op de zorgboerderij; Jeffrey doet er alles aan om zoveel mogelijk extra stappen te zetten. Jeffrey heeft Cerebrale Parese (CP) en heeft hierdoor moeite met het uitvoeren en controleren van spierbewegingen in zijn benen. Toen Jeffrey en zijn ouders over Steptember hoorden, waren zij gelijk enthousiast en besloten mee te doen.

Lees het verhaal over Jeffrey en zijn deelname aan Steptember.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook