Tekstgrootte: Voorkeuren

31-01-2018Afscheid bestuurder Klimmendaal

Afscheid bestuurder Klimmendaal

Per 1 april 2018 neemt Ytje Jensma afscheid als bestuurder van Klimmendaal Revalidatiespecialisten.

Ytje Jensma was sinds 2016 lid van de Raad van Bestuur van Klimmendaal. Daarvoor was zij vanaf 2011 bestuurder bij RMC Groot Klimmendaal, die per 1 januari 2016 fuseerde met ViaReva. Vanuit haar rol als bestuurder heeft zij een grote bijdrage geleverd aan de voorbereiding en realisering van deze fusie.

De Raad van Toezicht betreurt het vertrek van Ytje Jensma, maar is haar zeer dankbaar voor de periode dat zij werkzaam is geweest in onze organisatie. De Raad van Toezicht heeft haar leren kennen als een betrokken bestuurder die vol energie leiding heeft gegeven, ook in moeilijke tijden. Mede dankzij haar inzet is Klimmendaal weer financieel gezond en daarvoor zijn wij haar zeer erkentelijk. De Raad van Toezicht wenst haar veel succes in haar verdere loopbaan.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook