Tekstgrootte: Voorkeuren

30-04-2015Afdeling AVA in Arnhem per 1 april 2015 gesloten

Afdeling AVA in Arnhem per 1 april 2015 gesloten

Per 1 april 2015 is de Afdeling voor Ademhalingsondersteuning (AVA) bij RMC Groot Klimmendaal in Arnhem gesloten. Als u opgenomen moet worden voor het Centrum voor Thuisbeademing, gebeurt dit voortaan in het UMC Utrecht zelf. 

De polikliniek van het Centrum voor Thuisbeademing blijft wel in Arnhem, maar verhuist naar een andere locatie: Siza Het Dorp, Jachthoornlaan 1a, Gebouw ‘De Jachthoorn’, 6813 CH  in Arnhem.

Meer informatie over Centrum voor Thuisbeademing leest u op deze pagina van de website van UMC Utrecht.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook