Tekstgrootte: Voorkeuren

18-12-2017Acties het Kroonpad Serious Request 2017

Acties het Kroonpad Serious Request 2017

Vanavond organiseert het Kroonpad, onderdeel van Klimmendaal Kind & Jeugd, in Apeldoorn een kerstfeest. Voor dit kerstfeset is er een eigen Glazen Huis gebouwd. Tijdens het kerstfeest kunnen de bezoekers bij dit Glazen Huis samen met een kleine bijdrage hun favoriete liedje aanvragen.

Buiten deze actie op het kerstfeest, is het Kroonpad ook op andere manieren bezig met geld inzamelen voor het goede doel. Ze zijn ook bezig met het inzamelen van lege flessen, het verkopen van sinaasappelsap en het maken en het verkopen van kerstkaarten. Deze kerstkaartsen worden verkocht op het kerstfeest.

Het bedrag dat zij met deze acties verzamelen zullen een aantal groepen op 21 december zelf overhandigen bij het Glazen Huis in Apeldoorn.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook