Tekstgrootte: Voorkeuren

13-03-2019Aanmelden mogelijk voor Symposium 'Positieve gezondheid en Parkinson'

Afbeelding: Uitnodiging symposium Parkinson

Op dinsdag 9 april 2019 organiseert ParkinsonNet regio Arnhem/Zevenaar in samenwerking met Klimmendaal, Parago, Rijnstate, Ergotherapie Heutink en Viek Ergotherapie het symposium Positieve gezondheid en Parkinson. Dit symposium is gericht op zowel patiënten als zorgverleners en vindt plaats van 13.00 tot 17.00 uur in de Ogtent in Duiven.

Tijdens dit symposium wordt u meegenomen in de transformaties die er binnen de zorg gaande zijn en wordt u geïnspireerd in wat een andere kijk op gezondheid, positieve gezondheid, kan betekenen voor uzelf, professionals en de zorg in het algemeen. Aansluitend kunt u diverse workshops volgen.

 

Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden vindt u hier.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook