Tekstgrootte: Voorkeuren

13-06-2018Aanleg speeltuin Kind & Jeugd

Aanleg speeltuin Kind & Jeugd

Er wordt hard gewerkt naast gebouw A op het terrein van de Heijenoordseweg in Arnhem! Hier wordt een nieuwe speeltuin aangelegd voor de afdeling Kind & Jeugd.

Door de verhuizing van Kind & Jeugd liggen de speeltuinen bij de voormalige kliniek en peutergroepen op te grote afstand. Deze speeltoestellen worden nu ook verplaatst naar deze nieuwe plek, zodat de kinderen en jongeren meer mogelijkheden hebben om te spelen.

Tevens wordt het terrein aangepast, zodat het veilig en verantwoord spelen zal zijn. Zo komen er hekken, haagjes en verharding om te kunnen rollen, ophoging van het terrein naar de uitgang. Rondom de speeltoestellen komt een rubberen ondergrond.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook