Tekstgrootte: Voorkeuren

28-05-2018Succesvolle 5e Tour voor MS

Afgelopen zaterdag vond bij Klimmendaal in Arnhem de start èn finish van de 5e Tour voor MS plaats, de eerste lustrumeditie. Wat een sportieve fietsers!

Deelnemers konden kiezen uit drie afstanden: 30 kilometer, 75 kilometer en 120 kilometer. De netto-opbrengst van deze tocht wordt besteed aan onderzoek naar MS. Door de samenwerking met partijen als Stichting MS Research is het zeker dat opbrengsten van de tocht effectief besteed worden.

De vertrekkende deelnemers kregen een high five van initiatiefnemer Marcel van Domselaar, oud-cliënt van Klimmendaal. Hij lijdt zelf aan MS en wil geld inzamelen voor onderzoek naar het eerste medicijn dat progressieve MS wellicht kan afremmen. Dit doet hij middels de Tour voor MS.

Lees hier meer informatie over Tour voor MS of hier meer over behandelingen bij Klimmendaal voor MS-patiënten.

Succesvolle 5e Tour voor MS

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook