Tekstgrootte: Voorkeuren

27-07-2017Informatiebijeenkomst Sutfene 28-11-2017

Link: 7440

Op dinsdag 28 november 2017 organiseren de revalidatiespecialisten van Klimmendaal, locatie Behandelcentrum Sutfene in Zutphen, een informatieavond voor verwijzers.

Graag nodigen wij specialisten, huisartsen, eerstelijns therapeuten en overige geïnteresseerden van harte uit om deze avond kennis te maken met ons team en onze behandelmogelijkheden!

Na ontvangst met soep en broodjes wordt u geïnformeerd over de behandelingen die wij op deze locatie bieden aan patiënten na een CVA. Zowel de klinische als de poliklinische behandelingen worden nader toegelicht. De klinische behandeling biedt Klimmendaal in nauwe samenwerking met Behandelcentrum Sutfene.

Begin september wordt een uitnodiging met het complete programma verspreid. Indien u nu al interesse heeft om u zich aan te melden is dat natuurlijk mogelijk via het aanmeldingsformulier.

Graag tot ziens op 28 november 2017!

Team locatie Behandelcentrum Sutfene te Zutphen

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook