Tekstgrootte: Voorkeuren

24-05-2018KABOEM RETTEKETET

25 mei: KABOEM RETTEKETET

25 mei treden, onder leiding van onze muziektherapeut Alex Hanssen, 9 jonge revalidanten die deelnemen aan onze blaas- en ritmegroepen op in onze theaterzaal. Dit optreden is samen met leerlingen van de West Arnhemsche MuziekVereeniging en leerlingen van de internationale muziekschool El Ele. Tijdens het optreden kunt u genieten van muziek uit de hele wereld, met speciale aandacht voor Turkse muziek. 

Datum en aanvang: 25 mei, 19:00 uur.
Locatie: Theaterzaal van Klimmendaal, Heijenoordseweg 5 te Arnhem.
Toegang: Gratis!

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook