Tekstgrootte: Voorkeuren

31-03-201617 april Ronald McDonald Open Huis

17 april Ronald McDonald Open Huis

Op het dak van de hoofdvestiging van Klimmendaal aan de Heijenoordseweg in Arnhem is het Ronald McDonald Huis Arnhem gevestigd. Dit is een gastvrij en warm (t)huis voor gezinnen met een kind met een ziekte of beperking. Om iedereen de mogelijkheid te geven kennis te maken met dit bijzondere huis, is er op zondag 17 april van 11.00 tot 16.00 uur een Open Huis.

Ronald McDonald Huis Arnhem biedt overdag en ‘s nachts een thuis aan ouders, broertjes en zusjes van kinderen die worden behandeld in revalidatiecentrum Klimmendaal en ziekenhuis Rijnstate. Daarnaast is het een vakantiehuis voor gezinnen met een kind met een ernstige of langdurige ziekte of meervoudige beperking. Voor ouders is Ronald McDonald Huis Arnhem een fijne huiselijke plek om tot rust te komen en voor de kinderen is het een geweldig ‘speelparadijs’. Hier kunnen zij even alles vergeten en gewoon kind zijn. Dit is alleen mogelijk dankzij de inzet van vrijwilligers en (financiële) steun van bedrijven en particulieren.

Zondag 17 april organiseert Ronald McDonald Huis Arnhem Open Huis van 11.00 uur tot 16.00 uur. Iedereen is welkom voor een presentatie, een rondleiding of een gesprek met vrijwilligers en ouders. Voor de kinderen  zijn er diverse leuke sport- en spel-activiteiten waarbij zij prijsjes kunnen winnen en samen kunnen zingen of dansen. Daarnaast is er een loterij en zijn er heerlijke hapjes en mooie cadeau’s te koop. De opbrengst van deze extra activiteiten komt ten goede aan Ronald McDonald Huis Arnhem. Meer informatie leest u op deze website of op deze Facebook-pagina van Ronald McDonald Huis Arnhem.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook