Tekstgrootte: Voorkeuren

10-11-201410 november: Dag van de Mantelzorg

10 november: Dag van de Mantelzorg

Vandaag is het de Dag van de Mantelzorg. De Dag van de Mantelzorg is een dag van erkenning voor het waardevolle werk dat mantelzorgers leveren; een inspanning die door de recente ontwikkelingen in de zorg alleen maar ‘meer waard’ wordt. Graag willen RMC Groot Klimmendaal u als mantelzorgers bedanken, omdat u een belangrijke bijdrage levert aan het herstel van onze cliënten. Daarom staat er vandaag iets lekkers voor bij de koffie klaar in de wachtkamers: Mantelzorgers, fijn dat u er bent!

RMC Groot Klimmendaal doet mee aan het landelijke project In voor Mantelzorg. In dit project willen wij onze service en dienstverlening nog verder aan laten sluiten bij de behoefte van de mantelzorgers. We gaan steeds meer naar een participatiesamenleving en daarmee wordt het appél dat op mantelzorgers wordt gedaan steeds groter. We willen als RMC Groot Klimmendaal dan ook graag onze samenwerking met en ondersteuning aan mantelzorgers verbeteren.
In voor Mantelzorg is een landelijk programma, waar 80 zorgorganisaties aan meedoen.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook