Tekstgrootte: Voorkeuren

Flashback film Sporen


Onder de naam Flashback maken patiënten van Klimmendaal met niet aangeboren hersenletsel (NAH) muziektheaterproducties over hun persoonlijke ervaringen. Dit doen zij via allerlei podiumkunsten zoals zang, rap, poëzie, dans, multimedia, toneel en film.

In volle vaart raast het gezin van Rob over het spoor. Als Rob op een dag een CVA krijgt, komt het hele gezin tot stilstand. De locomotief van Rob komt op een zijspoor: hij moet revalideren. Terwijl de rest van het gezin weer vaart maakt en af en toe voorbij raast, leert Rob tijdens zijn revalidatie om te gaan met zijn Boosheid, Verdriet en Moeheid. Na verloop van tijd lijkt Rob de snelheid waarbij zijn gezin door het leven gaat weer een beetje bij te kunnen houden. Hij sluit met zijn locomotief en wagons achter aan.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook