Tekstgrootte: Voorkeuren

Flashback film Kaartenhuis


Onder de naam Flashback maken patiënten van Klimmendaal met niet aangeboren hersenletsel (NAH) muziektheaterproducties over hun persoonlijke ervaringen. Dit doen zij via allerlei podiumkunsten zoals zang, rap, poëzie, dans, multimedia, toneel en film.

Hierboven zie je de film Bergbeklimmer waarin een patiënt van Klimmendaal iets van zijn leven voor en met NAH laat zien. In het bovenstaande filmpje zien we een meisje dat haar leven na een scooterongeluk op een andere manier moet vormgeven. Haar leven was snel en flitsend en bestond uit feesten en de droom van een goede carrière. Een leven als een kaartenhuis. Met een aantal kaarten waarmee ze voorheen haar leven bouwde kan ze nu niets meer. Ze moet ze inruilen voor andere kaarten. Hiermee lukt het haar wel om een nieuw leven op te bouwen.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook