Tekstgrootte: Voorkeuren

Flashback

Flashback

Onder de naam Flashback maken patiënten van Klimmendaal met niet aangeboren hersenletsel (NAH) muziektheaterproducties over hun persoonlijke ervaringen. Dit doen zij via allerlei podiumkunsten zoals zang, rap, poëzie, dans, multimedia, toneel en film! Tijdens Flashback komt niet alleen de oorzaak van het hersenletsel aan bod, maar ook de wijze waarop het leven door NAH verandert en hoe je daarmee omgaat. Van geheugenproblematiek tot ongeremdheid: geen enkel onderwerp wordt geschuwd.

Flashback biedt al meer dan vijftien jaar een muzikaal platform voor jonge en volwassen patiënten. Daarnaast kunnen ook ouders, partners en kinderen van patiënten met NAH hun verhaal vertellen binnen Flashback.

Een tot twee keer per jaar geeft Flashback een nieuwe muziektheatervoorstelling voor publiek. Ook treedt de Flashback Tourgroep regelmatig op in en rond Arnhem. Houd voor de nieuwste voorstelling de nieuwspagina's op deze website in de gaten.

Af en toe brengt Klimmendaal een Flashback-cd uit met liedjes, rap en poëzie uit diverse recente producties. De verkoop van de cd komt ten goede aan nieuwe Flashbackvoorstellingen.

Bij het Flashback muziektheater is Rock & Rolstoel Producties intensief betrokken. Deze stichting verzorgt bijvoorbeeld de organisatie van de voorstellingen en de productie en verspreiding van de Flashback-cd's. Klik hier om meer te lezen over Rock & Rolstoel Producties.

Klik hiernaast in het menu om filmpjes te bekijken en liedjes te beluisteren van Flashback.

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook