Tekstgrootte: Voorkeuren

FaceTalk

Vanwege de coronacrisis gaan we sneller van start met beeldbellen dan dat wij hadden gedacht. De noodzaak is hoog om patiënten te blijven behandelen. Gelukkig biedt 'FaceTalk' uitkomst. FaceTalk is een digitale spreekkamer waar beeldbellen met de behandelaar mogelijk is. FaceTalk is speciaal ontwikkeld voor de zorg en voldoet aan alle veiligheidseisen.

FaceTalk
Met FaceTalk kan de patiënt vanuit huis beeldbellen met zijn/haar behandelaar. Een consult wordt bij de polikliniek gepland zoals alle andere consulten. Patiënten krijgen een code via hun afsprakenkaart. Deze code wordt door de patiënt ingevoerd op FaceTalk en zo start direct het gesprek met de behandelaar.

Bekijk in deze video hoe FaceTalk werkt.

Is er bij u al een digtaal consult ingepland? Dan ziet u in deze instructievideo wat de vervolgstappen zijn.

Hulp nodig?
FaceTalk heeft zelf een Helpdesk beschikbaar voor vragen rondom het gebruik van FaceTalk.
Telefoonnummer: 088 - 205 07 50 tussen 8.30 uur  en 17.00 uur.
E-mailadres: helpdesk@facetalk.nl

Patiënteninformatie
Download hier de handleiding voor het gebruik van FaceTalk.

Handleiding voor FaceTalk

facetalklogo-1

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook