Tekstgrootte: Voorkeuren

Klimmendaal Academie

De Klimmendaal Academie stimuleert, motiveert en organiseert leren en ontwikkelen voor alle disciplines binnen de revalidatiesector. Wij brengen onderzoek,en innovatie samen en maken deze kennis praktisch beschikbaar via trainingen, cursussen en online lesmateriaal. Onze trainers zijn deskundige en professionele collega’s die graag hun expertise en enthousiasme met u delen.

De Klimmendaal Academie draagt op deze wijze bij aan het hebben van een bevlogen, revalidatieprofessionals, die kwalitatief, verantwoord en up to date aan de slag zijn en blijven.


Bekijk hier meer informatie over de cursus 'Foutloos leren'.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook