Tekstgrootte: Voorkeuren

Expertisecentrum Klimmendaal

Sinds september 2019 is het Expertisecentrum van Klimmendaal in ontwikkeling. Het expertisecentrum is verantwoordelijk voor de toename van expertise en innovatie binnen Klimmendaal. Wetenschappelijk onderzoek, innovatie en ontwikkeling/scholing van onze professionals zijn van groot belang voor ons revalidatiecentrum.

Binnen het Expertisecentrum zijn verschillende onderdelen gepositioneerd:

- Kennisteam Cognitieve Revalidatie
Binnen Klimmendaal wordt voortdurend onderzoek gedaan naar behandelingen die het functioneren van hersenletsel kunnen verbeteren. Te denken valt aan het innovatieve revalidatieprogramma 'Cognitieve revalidatie 2.0', maar ook aan de voor een revalidatieprijs genomineerde brain game 'De Schakelaar'.

- Zintens Arbeid en Gezondheid
Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Lees meer op www.zintens.nl.

- Looplab en Grail
Lees meer over de inzet en ontwikkeling van ons Looplab en de GRAIL.

- Sport en Bewegen
Zintens SportVariant beschikt over de juiste faciliteiten en deskundigheid en biedt u de mogelijkheid om onder professionele begeleiding te sporten. Bekijk de website voor meer informatie.

- Revalidatieverpleegkunde
Binnenkort leest u hier meer over de activiteiten van Klimmendaal rondom het specialisme revalidatieverpleegkunde.

- Klimmendaal Academie
De ontwikkeling en scholing van onze professionals is erg belangrijk. Verbinding tussen opleiden, wetenschappelijk onderzoek en innovatie is noodzakelijk voor een goede kennisorganisatie.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook