Tekstgrootte: Voorkeuren

Werkwijze

De Cliëntenraad houdt op uiteenlopende manieren voeling met de gang van zaken binnen Klimmendaal. De Cliëntenraad komt daarbij op voor de belangen van alle patiënten. Dat doen we deels met activiteiten die vast staan en elk jaar terugkomen, zoals het meedenken, meepraten, meebeslissen en adviseren over nieuw beleid, zorg en dienstverlening. Maar er zijn ook zaken die we niet van tevoren kunnen plannen (en die onze ambities beïnvloeden, zoals bijv. corona) en dan zullen we op een andere wijze hierop reageren door (intern en/of) extern onderzoek te doen en door gesprekken aan te gaan met de bestuurder. Ook het raadplegen van leden van het managementteam, teammanagers en/of externe deskundigen hoort daarbij tot onze mogelijkheden. De Cliëntenraad heeft zijn werkzaamheden ondergebracht in de volgende commissies:
•    Commissie Kwaliteit
•    Commissie PR en achterbancontacten
•    Commissie Financiën, Organisatie en Strategie (FOS)

Hoe doen we dat?
De Cliëntenraad maakt jaarlijks een werkplan waarin alle bestaande en nieuwe activiteiten aan de orde komen.
 
Bekijk het Werkplan 2021 van de Cliëntenraad om te zien hoe de raad deze activiteiten vormgeeft.

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook