Tekstgrootte: Voorkeuren

Samenstelling

De Cliëntenraad is er voor iedereen die wordt behandeld binnen Klimmendaal en voor ouders, partners en wettelijk vertegenwoordigers. De Cliëntenraad is een afspiegeling van de patiënten van Klimmendaal. In de Cliëntenraad zitten mensen die zich verbonden voelen met het reilen en zeilen binnen de organisatie. De Cliëntenraad bestaat uit maximaal negen leden en krijgt bij de uitvoering van zijn taken ondersteuning van Klimmendaal.

Op de pagina Even voorstellen kunt u nader kenismaken met de leden van de Cliëntenraad.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook