Tekstgrootte: Voorkeuren

Remco Dings

Afbeelding: Remco Dings

Mijn naam is Remco Dings.

In december 2016 heb ik een herseninfarct gehad en daarna heb ik bij Klimmendaal gerevalideerd, eerst in Zutphen (locatie Sutfene) en later bij Klimmendaal Arnhem. Als cliënt heb ik ervaren hoe fijn het is om goed geholpen te worden, maar ook hoe belangrijk communicatie is, onder andere omtrent wachttijden en afspraken.

Ik wilde na de revalidatie graag als vrijwilliger bij de cliëntenraad aan de slag om een bijdrage te leveren aan de verbetering van de cliënttevredenheid van Klimmendaal. Mijn persoonlijke ervaringen in combinatie met mijn werkervaring als manager komen hierbij goed van pas. Sinds januari 2019 ben ik officieel lid van de cliëntenraad van Klimmendaal en ben ik actief in de commissie kwaliteit.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook