Tekstgrootte: Voorkeuren

Gerrit Gudden

Foto

‘Ik vind het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en te blijven. In mijn dorp ben ik dan ook al heel lang (bestuurlijk) betrokken bij tal van verenigingen en organisaties. Maar de gezondheidszorg en alles wat daarmee annex is, heeft mijn bijzondere aandacht.

Bij de revalidatie van een familielid op Klimmendaal werd ik getroffen door de fraaie locatie in Arnhem en de vele mooie faciliteiten die er worden geboden. Kortom, een organisatie waarvan ik meteen dacht: daar wil ik wel energie in steken. En ik meen dat ik daar met mijn fiscaal-juridische achtergrond en de lange ervaring in het vrijwilligerswerk (ook bij een andere zorgaanbieder) wel een positieve bijdrage aan kan leveren.

Ik vind het belangrijk om bij alles wat een zorgaanbieder doet, uit te gaan van wat voor de patiënt het beste is. En wat het beste is, dat kunnen we alleen te weten komen middels een effectieve dialoog met die patiënt. Ik verheug me erop aan de belangen van de patiënt een steentje te kunnen bijdragen.’

terug

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook