Tekstgrootte: Voorkeuren

Andrienne van Schoonhoven

Foto

'Sinds 2015 ben ik lid van de Cliëntenraad van Klimmendaal Revalidatiespecialisten. Ik ben actief in de commissie Kwaliteit & Veiligheid en neem daarnaast plaats in het dagelijks bestuur van de raad. Naast mijn werkzaamheden bij Klimmendaal ben ik een actieve Arnhemse ondernemer met een eigen juridisch advieskantoor. Ik vind het erg belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn in de omgeving waar ik woon en werk en hoop dan ook dat ik met mijn enthousiasme en juridische kennis een positieve bijdrage kan leveren aan de verbetering van de patiëntenbelangen van Klimmendaal.'

terug

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook