Tekstgrootte: Voorkeuren

Alderik Cornelisse

Afbeelding: Alderik Cornelisse

‘Binnen de gezondheidszorg heb ik verschillende leidinggevende functies vervuld bij verschillende gezondheidszorginstellingen, waarvan ruim twintig jaar bij revalidatie-instellingen. Ik heb een verpleegkundige achtergrond en heb mij verder geschoold in het leidinggeven aan professionals. Verder ben ik actief geweest in het mede oprichten van de beroepsvereniging Revalidatie Verpleging.

In 1988 kreeg ik de mogelijkheid om de klinische revalidatie voor volwassenen op te starten in Arnhem. Een mooie uitdaging waar ik nog steeds bijzonder trots op ben.

Persoonlijk maar ook functioneel heb ik medezeggenschap in de zorg altijd belangrijk gevonden. Toen ik  de advertentie zag staan van de Cliëntenraad van Klimmendaal Revalidatiespecialisten, dacht ik: ja, daar heb ik momenteel tijd en energie voor om vanuit patiëntenperspectief, de organisatie te (onder) steunen in haar doelstellingen.

Belangrijk binnen de Cliëntenraad en haar commissies vind ik de volgende vragen van belang: 'wat' gebeurt er nu precies?  'Hoe' wordt dit ervaren door de patiënt? En verbetert 'het voorstel' de kwaliteit van zorg?

Binnen de Raad ben ik voornamelijk actief binnen de commissies (1) Financieel, organisatorisch en strategie en (2) Public relations, contacten met de achterban en sport en beweging.’

terug

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook