Tekstgrootte: Voorkeuren

Even voorstellen

Alle leden van de Cliëntenraad zijn (ex)patiënt of familielid of partner van een (ex)patiënt van Klimmendaal. Zo brengen zij ieder hun eigen persoonlijke patiëntervaring en achtergrond mee in hun belangenbehartiging.

De leden stellen zich graag aan u voor. Klik op de naam van uw keuze en lees meer over Gerrit Gudden (voorzitter), Alderik Cornelisse, Remco Dings, Henk van Bokhorst, Andrienne van SchoonhovenIlja Schuiling en Clemens Witteveen.

Afbeelding: Cliëntenraad_2019

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook