Tekstgrootte: Voorkeuren

Beeldbellen

Vanwege de coronacrisis gaan we sneller van start met beeldbellen dan dat wij hadden gedacht. De noodzaak is hoog om u te blijven behandelen.

Wij gebruiken FaceTalk en MDO Beeldbellen voor onze beeldbel gesprekken. U krijgt een FaceTalk code of een MDO Beeldbel link via uw afsprakenkaart. Ook staat op uw afsprakenkaart aangegeven met welke beeldbel toepassing uw afspraak plaats vindt. Beide toepassingen zijn speciaal ontwikkeld voor de zorg en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Hieronder vindt u de instructies voor het gebruik van FaceTalk en MDO Beeldbellen.

Instructie FaceTalk

Afbeelding: facetalklogo-1
  • Installeer van tevoren de FaceTalk app op uw tablet of smartphone. De FaceTalk app is gratis beschikbaar voor Android en iOS devices. FaceTalk werkt niet op een laptop of computer.
  • Voor een videogesprek is een goede internetverbinding nodig. Test ook van tevoren de videoverbinding, de microfoon en de camera.

Bekijk in deze video hoe FaceTalk werkt.

Is er bij u al een digitaal consult ingepland? Dan ziet u in deze instructievideo wat de vervolgstappen zijn.

Hulp nodig?
FaceTalk heeft zelf een Helpdesk beschikbaar voor vragen rondom het gebruik van FaceTalk.
Telefoonnummer: 088 - 205 07 50 tussen 8.30 uur  en 17.00 uur.
E-mailadres: helpdesk@facetalk.nl

Patiënteninformatie
Download hier de handleiding voor het gebruik van FaceTalk.
Handleiding voor FaceTalk

Instructie MDO Beeldbellen

  • Klik op de link die u heeft ontvangen. Dit kan via uw mobiele telefoon, tablet of uw computer of laptop. Bij gebruik van mobiele telefoon of tablet, download de MDO Beeldbellen app.
  • Voor een videogesprek is een goede internetverbinding nodig. Test ook van tevoren de videoverbinding, de microfoon en de camera.
  • Wit u weten hoe u MDO Beeldbellen kunt gebruiken, download dan hier de handleiding.

Tips

  • MDO Beeldbellen werkt het beste met de browser Google Chrome of Firefox op uw computer of Chromium op uw Chromebook. Een Microsoft Surface wordt ook ondersteund indien één van bovenstaande browsers wordt gehanteerd. De browsers Internet Explorer en Safari worden niet ondersteund.
  • Tijdens het beeldbel gesprek kunt u de “gallery view” aanzetten, hierdoor ziet u alle deelnemers tegelijk (en dus niet de spreker groot in beeld). Klik hiervoor op de 4 kleine vierkantjes rechts onderin beeld.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook