Tekstgrootte: Voorkeuren

Suggestiekaart

Dagelijks proberen de revalidatiespecialisten van Klimmendaal hun werk ten behoeve van de revalidatie voor kinderen, jongeren en volwassenen zo goed mogelijk in te vullen en op een zo hoog mogelijk niveau te houden of te brengen. Het is belangrijk om te weten in hoeverre zij daarin slagen.

Misschien zijn er punten waarop de revalidatiezorg en -behandeling kunnen worden verbeterd of veranderd. Indien u naar aanleiding van uw behandeling (of die van uw kind) bij Klimmendaal suggesties, op- of aanmerkingen heeft, bent u van harte welkom om deze hieronder kenbaar te maken. Wij stellen uw mening en ervaring zeer op prijs.

  1.  
  2.  
  3.    
  4.  

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook